Club mag straks de nodige tegenstand verwachten: “We willen geen vernedering”

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

01 juli 2017 07:20 - Nadat eerder al Westkapelle (0-9) en Oudenaarde (0-6) met ruime cijfers geklopt werden, speelt Club Brugge straks zijn derde oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, tegen KM Torhout. De club uit de tweede amateurklasse is al enkele jaren een vaste tegenstander. Vorig jaar werd het nog 1-3.

Trainer Allan Deschodt hoopt dat zijn ploeg Club straks het nodige weerwerk kan bieden. “Als er zoveel volk komt kijken, moet je iets tonen, ook al zijn wij de kleine broer. We willen mooi en open voetbal brengen, want we hebben niks te verliezen. De uitslag is niet belangrijk, hoewel we uiteraard niet graag een vernedering zouden ondergaan”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

“Wij zullen in onze nieuwe wit-rode uitrusting voor de uitmatchen aantreden, want de shirts voor de thuismatchen zijn nog niet klaar. Gezellig wordt het sowieso. Het volk zit op de Velodroom met de neus op het veld en dat hebben ze graag. Twee jaar geleden waren er 3.000 mensen voor de komst van Club Brugge. Het zou fantastisch zijn om dat aantal nu te evenaren of zelfs te overtreffen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.