Club mist sleutelpion tegen Başakşehir, maar heeft opmerkelijke oplossing: “Club rekent op hem”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

24 juli 2017 01:00 - In een wisselvallige voorbereiding won Club Brugge vier matchen, verloor het er drie en speelde het één keer gelijk. Komende woensdag gaat het echter om de knikkers tegen Istanbul Başakşehir. De heenmatch in de derde voorronde van de Champions League staat dan immers op het spel.

Ivan Leko zag Benoît Poulain tijdens de Brugse metten tegen Athletic Bilbao uitvallen met een blessure aan de adductoren. De Brugse coach gaf meteen na affluiten toe dat het er niet zo goed uitzag voor de 29-jarige Fransman, maar dat er nog geen uitsluitsel was over zijn speelkansen tegen Başakşehir.

Intussen meldt Het Laatste Nieuws dat Poulain niet wedstrijdfit zal geraken tegen woensdagavond. “Club Brugge zette Bjorn Engels en José Izquierdo, die tijdens de voorbereiding omwille van een mogelijk vertrek minder aan bod kwamen, toch op de Europese lijst voor de duels met het Turkse Basaksehir. Na het uitvallen van Poulain rekent Club op Engels, terwijl Izquierdo, na de slechte wedstrijden en resultaten van de jongste weken, ook zijn steentje moet bijdragen”, klinkt het in de krant.

Officiële Europese A-lijst Club Brugge

Doelmannen: Hubert en Horvath

Verdedigers: Engels, Poulain, Palacios, Mera, Denswil, De Bock en Mechele

Middenvelders: Simons, Vanaken, Vormer, Nakamba, Vanlerberghe

Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Izquierdo, Rotariu, Limbombe, Dennis en Perbet

Ontdek hier waarom afwezigen Touba, Teunckens, Vlietink en Cools tóch in actie kunnen komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.