‘Coopman heeft besluit genomen over concrete aanbieding van Antwerp’

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

06 juli 2017 06:00 - Eerstdaags wordt er duidelijkheid verwacht, maar het getouwtrek rond Sander Coopman is momenteel nog altijd aan de gang. Het zag er lang naar uit dat de 22-jarige flankspeler opnieuw voor een jaar uitgeleend zou worden aan Zulte Waregem, maar Essevee wil tot dusver de huurprijs van €200.000 niet op tafel leggen. Promovendus Antwerp ruikt een opportuniteit en wil de bekerwinnaar aftroeven.

Coopman verliet even de oefenstage om met Antwerp te gaan onderhandelen, maar keerde al snel weer terug. Volgens Het Nieuwsblad wil de speler geen overhaaste beslissing nemen. “Sander Coopman zal voorlopig niet de overstap maken naar Antwerp. De aanvallende middenvelder wil nu nog geen beslissing nemen over zijn toekomst en blijft voorlopig bij Club Brugge, al zegt hij ook nog niet definitief nee tegen The Great Old“, klinkt het in de krant.

De jonge vleugelspits is zo in een lastige situatie verzeild geraakt. Hij heeft met Club en Antwerp weliswaar twee concrete opties, maar hoopt anderzijds nog altijd op een nieuwe huurovereenkomst met Zulte. Naar verluidt verkiest de speler het Regenboogstadion namelijk boven de Bosuil. Al zullen Francky Dury & co dan wel met de nodige centen over de brug moeten komen… Naast Coopman staat ook Ludovic Butelle op het verlanglijstje van Antwerp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.