Daar is Coopman weer! Update over getouwtrek rond flankaanvaller

Daar is Coopman weer! Update rond getouwtrek rond flankaanvaller

04 juli 2017 09:00 - Sander Coopman weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De 22-jarige vleugelspits speelde zich tijdens de voorbije Play-Off 1-campagne in de kijker op uitleenbasis bij Zulte Waregem en werd door Club Brugge beloond met een contractverlenging tot 2020. Desondanks is de kans erg groot dat Coopman opnieuw wordt uitgeleend.

Vanmorgen meldde Het Laatste Nieuws dat Coopman het Brugse oefenkamp verlaten had om met Antwerp aan tafel te gaan zitten. Intussen is de jonge flankaanvaller echter opnieuw opgedoken in het Nederlandse Garderen, getuige daarvan onderstaande foto.

De speler staat nu voor de keuze: Antwerp of Zulte Waregem. Essevee doet wel nog steeds moeilijk over de huurprijs van €200.000, al hoopt Francky Dury dat daar snel verandering in komt.

Volgens Het Nieuwsblad zal The Great Old de treuzelende bekerwinnaar aftroeven in de strijd om Coopman. Op de Bosuil zou hij – al dan niet tijdelijk – herenigd worden met ex-ploegmaat Tuur Dierckx.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.