Daarom deed Ivan Leko tegen Waasland-Beveren géén beroep op deze 7 spelers

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

09 juli 2017 00:11 - Club Brugge speelde zaterdagnamiddag in het Nederlandse Garderen een oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren. Club verloor met 0-2 van de ploeg van Philippe Clement, maar dat hoeft uiteraard nog niets te betekenen.

Zo deed Ivan Leko op in totaal zeven spelers geen beroep voor de oefenpartij tegen Waasland-Beveren. José Izquierdo, Bjorn Engels, Ludovic Butelle, Carlos Strandberg en Dorin Rotariu bleven negentig minuten aan de kant, net als Erhan Masovic en Emmanuel Dennis.

De twee laatstgenoemden kregen gewoon rust. Wat betreft Engels, Izquierdo, Butelle en Strandberg: zij speelden wellicht niet omdat ze Club Brugge nog zullen verlaten tijdens de huidige transferperiode. In het geval van Strandberg gaat het om een uitleenbeurt. De afwezigheid van Rotariu is minder duidelijk. De Roemeen is fit, maar bleef toch aan de kant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , , ,

Comments are closed.