Daarom komen de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao vrijdagavond niét op televisie

Vossen - Vormer - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

21 juli 2017 14:47 - Vrijdagavond om 19 uur sluit Club Brugge zijn wisselvallige voorbereiding af met de Brugse Metten. Ivan Leko krijgt zijn vuurdoop in de dug-out van het Jan Breydelstadion tegen Athletic Bilbao. Vorig seizoen eindigden de Basken op de zevende plaats in de Primera Division. 

Alle abonnees van Club Brugge mogen de generale repetitie voor de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Başakşehir gratis bijwonen. Voor de thuisblijvers is er echter minder goed nieuws. De wedstrijd zal namelijk niet te zien zijn op de Belgische televisie.

Bij de laatste Brugse Metten, in 2014, kocht Belgacom TV de rechten om de match tegen Girondins de Bordeaux (0-0) live uit te zenden. Deze keer is er echter geen enkele televisiezender bereid om geld neer te tellen voor de laatste oefenmatch van Club Brugge, hetgeen op onbegrip stuit op sociale media.

Op Spaanse bodem zullen de Brugse Metten wél uitgezonden worden door voetbalzender GOL. Tip voor de aanwezigen: Blue Army komt met 2 belangrijke oproepen voor Club-fans die Brugse Metten bijwonen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.