Daarom verwachten Al-Ahli fans véél van Claudemir: andere ex-Bruggeling scoorde 79 (!) keer voor hen

Claudemir (Club Brugge - Westerlo)

23 juli 2017 14:27 - Club Brugge en zijn supporters namen dinsdag afscheid van Claudemir. De 29-jarige Braziliaan kon het lucratieve aanbod uit Saoedi-Arabië niet laten schieten en verdient straks maar liefst 1,7 miljoen euro per jaar bij Al-Ahli. Ook Blauw-Zwart mocht niet klagen met een transfersom van zo’n 2,7 miljoen euro.

De fans van Al-Ahli werden zowat gek toen Club de transfer van Claudemir naar hun favoriete club officieel aankondigde op Twitter. De tweet in kwestie zorgde zelfs voor een record bij Blauw-Zwart.

In Saoedi-Arabië verwachten ze dan ook veel van de Brugse middenvelder. Ze hebben er immers goeie herinneringen aan ex-spelers van Club Brugge. Zo scoorde Victor Simões de Oliveira – voetbalnaam Victor – maar liefst 79 goals in 102 matchen voor Al-Ahli. Daarnaast was hij ook nog eens goed voor 20 assists.

Op Jan Breydel kwam Victor tussen 2004 en 2006 niet verder dan 10 doelpunten in 44 wedstrijden. Intussen heeft hij zijn voetbalschoenen aan de haak gehangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.