De 11 namen bij Club Brugge en Istanbul Basaksehir

Club-spelers juichen (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

26 juli 2017 19:46 - Club Brugge begint aan zijn seizoen met de heenwedstrijd van de derde voorronde van de Champions League, in eigen stadion tegen Istanbul Basaksehir. Het wordt meteen een pittige opdracht en de opstellingen voor de partij kan je hieronder vinden.

Ivan Leko kan tegen de Turken alvast geen beroep doen op de geblesseerden Benoit Poulain, Elton Acolatse en Wesley Moraes. Ludovic Butelle, German Mera, Dion Cools, Erhan Masovic, Abdoulay Diaby, Dorin Rotariu, Anthony Limbombe en Carlos Strandberg werden door de debuterende trainer dan weer naast de selectie gelaten.

De coach kiest dan weer wel voor Björn Engels, die de voorkeur krijgt op Timmy Simons achterin. Ook Jérémy Perbet staat aan de aftrap, ten nadele van Jelle Vossen, die de voorbije dagen wat op de sukkel was met een blessure. De spits zit wel op de bank, net als José Izquierdo. Verder kiest Leko voor hetzelfde systeem en dezelfde spelers als tegen Athletic Bilbao.

De Turken komen dan weer tussen de lijnen in een 4-2-3-1. Bij hen is het vooral uitkijken naar Gaël Clichy, Emre Belözoglu, Eljero Elia en Emmanuel Adebayor.

Opstelling Club Brugge

Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Vormer, Nakamba, De Bock, Refaelov, Dennis en Perbet

Bankzitters: Hubert, Simons, Touba, Vanaken, Vlietinck, Vossen en Izquierdo

Opstelling Basaksehir

Babacan, Caiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Belözoglu, Tekdemir, Visca, Mossoró, Elia en Adebayor

Bankzitters: Çakir, Napoleoni, Torun, Da Costa, Erdem, Inler en Çikalleshi

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.