De Vlieger ziet 3 titelkandidaten, maar één ploeg heeft in zijn ogen een groot voordeel

Geert De Vlieger (analist)

23 juli 2017 15:30 - Met de Supercup werd voetbalseizoen 2017-2018 officieel op gang getrapt. Komende zaterdag speelt Club Brugge zijn eerste competitiewedstrijd op bezoek bij Sporting Lokeren, maar eerst is er woensdag de belangrijke heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Başakşehir.

De Belgische ploegen zorgden tijdens deze zomermercato al voor heel wat transfers, maar volgens Geert De Vlieger zijn er slechts drie uitgesproken titelkandidaten. “RSC Anderlecht, Club Brugge en AA Gent. Dat lijken me de drie namen die er momenteel het meest voor in aanmerking komen. Het is aan anderen zoals een Standard en een Racing Genk, maar ook Zulte Waregem en KV Oostende, om te tonen dat zij sterker zijn.”

Al heeft Paars-Wit volgens onze ex-doelman een streepje voor. “Ik denk dat op dit moment de naam van Anderlecht bovenaan heel wat lijstjes staan. Niet omdat ze de Supercup hebben gewonnen, maar omdat ze kunnen voortbouwen en er heel wat kwaliteit bijgekomen is. Terwijl anderen aan een inhaalrace moeten beginnen”, besluit De Vlieger bij PlaySports.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.