Defensieve zorgen bij Club: “Ene die niet kan, ene die niet wil en ene die zijn laatste match speelt”

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge raakte tegen Istanbul Basaksehir niet verder dan 3-3. Stefano Denswil speelde een ijzersterke match en redde het vel van zijn ploeg met twee vrijschopdoelpunten. De collega’s van de Nederlander achterin maakten echter een veel minder zekere indruk, tot grote ergernis van de supporters.

Brandon Mechele en Björn Engels maakten in een aantal fases een bijzonder onzekere indruk en dat leidde onder meer tot drie tegendoelpunten. De fans maken zich dan ook zorgen, zeker nu de trainer en technisch directeur van Hamburg op de tribune zaten om Denswil een laatste keer te scouten…

26 juli 2017 22:55 -

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.