Dennis heeft alles om de nieuwe publiekslieveling te worden, maar werd ook al op de vingers getikt door Club

Emmanuel Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

31 juli 2017 05:00 - Emmanuel Dennis kwam voor zo’n 1,3 miljoen euro als nobele onbekende over van Zorya Luhansk, maar heeft in geen tijd heel wat Brugse harten veroverd. Zo was de 19-jarige Nigeriaan één van de uitblinkers in de voorbereiding en vond hij zowel tegen Istanbul Başakşehir als Sporting Lokeren de weg naar doel. 

Op Daknam scoorde de ‘nieuwe Izquierdo’ twee keer, maar moest hij tijdens de rust in de kleedkamers blijven. Dennis had echter begrip voor zijn wissel en sprak na afloop de volgende woorden: “Mijn vervanging was een keuze van de coach en ik leg mij daar bij neer. Het was de juiste keuze, op dat moment speelde ik zelf op de rechtsachter om de ploeg te helpen. In Oekraïne moest ik ook meeverdedigen, zo nieuw is het voor mij dus niet. Ik moet het team helpen, je kan het niet op je eentje. We moeten het samen doen als team, dat is het belangrijkste.” Met andere woorden: een reactie volgens het boekje.

Na het 3-3 gelijkspel tegen Istanbul Başakşehir was dat wel even anders. Toen uitte de jonge aanvaller immers zijn ongenoegen over zijn wissel op het uur ten koste van José Izquierdo. Volgens Het Nieuwsblad werd Dennis voor die uitlatingen op de vingers getikt door Club Brugge. Na de eerste competitiematch luisterde teammanager Dévy Rigaux dan ook aandachtig mee toen de Brugse smaakmaker opnieuw voor de camera’s moest verschijnen. Met succes!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.