Deze 2 zomertransfers maken indruk op stage bij Club Brugge

Emmanuel Dennis dribbelt keeper en scoort (Westkapelle - Club Brugge)

06 juli 2017 02:01 - Na vier oefenmatchen oogt het doelpuntensaldo van Club Brugge bijzonder mooi: 20 goals gemaakt en geen enkel tegendoelpunt. Vanzelfsprekend zijn VV Westkapelle (0-9), KSV Oudenaarde (0-6) en Torhout KM (0-2) relatief hapklare tegenstanders, maar ook tegen de Oekraïense eersteklasser FC Oleksandria (0-3) kenden de manschappen van Ivan Leko geen problemen.

Blauw-Zwart realiseerde deze zomer al acht transfers, maar een resem spelers daarvan zijn toekomstgerichte aankopen. Enkel van Nakamba, Mera en Perbet wordt verwacht dat ze er meteen staan. “Maar ook van Dennis en Vanlerberghe verwachten we wel meteen iets”, bekende Vincent Mannaert onlangs. Niet onterecht, zo blijkt nu.

Dennis heeft in de voorbereiding alvast laten zien wat hij in zijn mars heeft. De 19-jarige centrumspits kan ook als flankspeler uit de voeten en vond al 3 keer de weg naar doel. “Tegen de Oekraïense Europa League-ganger Oleksandria kwam Blauw-Zwart vooral voor de rust goed voor de dag, met nieuwkomers Dennis en Acolatse op de vleugels in de rol van uitblinkers. Dennis scoorde twee keer (één keer, de 0-3 was een owngoal, nvdr) en manifesteert zich steeds meer op de linkerflank”, klinkt het in HLN.

Ook de van Westerlo overgekomen Acolatse laat zich opmerken. Het 21-jarige jeugdproduct van Ajax is snel, dribbelvaardig en vindt in de combinatie moeiteloos zijn mede-aanvallers Dennis en Vossen. Ook Brandon Mechele en Lior Refaelov vallen dezer dagen in positieve zin op.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.