‘Engels kan dan toch transfer naar topclub versieren’

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

28 juli 2017 13:57 - Björn Engels leek deze zomer zeker te zullen vertrekken bij Club Brugge en Ivan Leko rekende daarom ook niet meer op hem in de voorbereiding, maar voorlopig lijkt er nog altijd geen enkele ploeg verregaande interesse getoond te hebben. Tegen Basaksehir werd hij door de blessure van Poulain dan ook weer opgevist.

Het lijkt dan ook niet uitgesloten dat Engels alsnog bij Club blijft, wat volgens Philippe Albert een uitstekende zaak zou zijn voor de verdediger. Maar nu zou er zich toch een mooie club kunnen melden voor de 22-jarige.

Volgens Gazzetta Giallo Rossa toont AS Roma immers interesse in Engels. De Italianen zoeken achterin nog versterking omwille van het vertrek van Rüdiger naar Chelsea en de nakende transfer van Manolas en technisch directeur Monchi kent de Belgische competitie goed. Een officieel bod is er echter lang nog niet. Bovendien gaf Engels altijd aan te dromen van een transfer naar de Premier League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.