Europese ambities Club duidelijk: “Dat is absoluut een must”

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

30 juli 2017 13:10 - Club Brugge moet woensdag alweer aan de bak in de Champions League, waarin het een lastige verplaatsing naar Istanboel wacht. Tegen Basaksehir moet Club proberen om zich na de 3-3 uit de heenwedstrijd te plaatsen voor de laatste voorronde. Zaterdag deed Blauw-Zwart alvast vertrouwen op met een 0-4 in Lokeren.

“We zijn tevreden met deze wedstrijd, maar we zijn voldoende nuchter. Ik kan dit resultaat relativeren”, stelt Bart Verhaeghe wel in De Ochtend. “Het boek is er, maar we schrijven een nieuw hoofdstuk onder Ivan Leko. Het woord “nieuw” is al veel gevallen. Maar we bouwen met vertrouwen.”

Over de ambities voor woensdag is Verhaeghe alvast duidelijk. “Het was voor ons vroeg om dergelijke wedstrijden op dat niveau te spelen. Het wordt volgende week niet evident in Turkije. De poulefase van de Champions League is geen must. We dromen ervan en we zullen ons best doen. Maar ik zal tevreden zijn met een ticket voor de Europa League. Dat is absoluut een must.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.