Ex-spits van Club Brugge moet opkrassen bij andere eersteklasser

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

08 juli 2017 08:54 - Enkele jaren geleden speelde hij zijn thuiswedstrijden nog in het Jan Breydelstadion, maar na twee seizoenen bij Club Brugge vertrok Björn Vleminckx naar Turkije. Nu speelt de spits bij Royal Antwerp FC, maar daar is hij overbodig geworden.

Het Nieuwsblad meldt dat Björn Vleminckx van Antwerp te horen kreeg dat hij mag vertrekken. De aanvaller ligt nog tot volgende zomer onder contract bij Antwerp, maar de club zal hem niets in de weg leggen als hij een nieuwe werkgever vindt.

In afwachting van een nieuwe club, mag de ex-speler van onder meer KV Mechelen, NEC Nijmegen en Club Brugge wel gewoon met de A-kern blijven meetrainen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.