FOTO: Bijzonder geslaagde fandag levert ‘de grootste ploegfoto’ op

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

16 juli 2017 18:54 - Club Brugge hield vandaag naar jaarlijkse gewoonte zijn fandag om de supporters met de nieuwe ploeg te laten kennismaken. Die bracht een hoop volk op de been en leverde ook een prachtige nieuwe ploegfoto op.

“De jaarlijkse fandag bracht zo’n 22.000 Clubfans naar het Jan Breydelstadion. Naast de jaarlijkse terugkerende partnerstanden en tours pakte Blauw-Zwart deze keer ook uit met ‘De grootste ploegfoto’ en een match tussen oud-spelers en Members. Alles samen een topdag in Brugge”, laat Club weten op de officiële website. Club liet ook het resultaat zien van de ‘De grootste ploegfoto’. En dat mocht er meer dan zijn:

Samenvatting Club Brugge fandag 2017

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.