(FOTO’S) – Zomeraanwinst nummer 10 is gearriveerd in Brugge

Luis Fernando Sinisterra is gearriveerd bij Club Brugge

25 juli 2017 01:42 - Club Brugge zit niet stil tijdens deze zomermercato. Vincent Mannaert haalde al negen nieuwe namen naar Jan Breydel en ook aanwinst nummer tien is op komst. En daarmee is de transferdrukte bij Blauw-Zwart nog niet voorbij. Zo gaf Bart Verhaeghe op de officiële spelersvoorstelling aan dat Club zich nog zal versterken en ook langs uitgaande zijde mag er nog heel wat activiteit verwacht worden. 

Afgelopen zondag nam hij op Instagram nog afscheid van zijn ex-ploeg, maar intussen is Luis Fernando Sinisterra neergestreken in Brugge. Normaal gesproken legt de 18-jarige Colombiaan vandaag zijn medische testen af bij Club Brugge. Behoudens ongelukken plaatst hij vervolgens zijn handtekening onder een contract voor 4 jaar bij de Belgische vicekampioen.

Sinisterra is een flankaanvaller die overkomt van Once Caldas, nota bene de ex-ploeg van José Izquierdo. Op onderstaande foto’s zie je naast Joske en onze nieuwkomer ook Norman Capuozzo (man met baard), de manager van beide spelers die onderdeel uitmaakt van makelaarsbureau Go Pro Sport Management. Mogelijk wordt Sinisterra eerst uitgeleend alvorens hij zijn kans krijgt bij Club.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.