Gaat Club een uitzonderlijk moeilijk seizoen tegemoet? “Hoe lang moet dát niet geleden zijn?”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

26 juli 2017 03:28 - Er is deze zomer heel wat veranderd bij Club Brugge. Michel Preud’homme vertrok en werd vervangen door Ivan Leko als hoofdtrainer, terwijl er ook nog eens negen nieuwe spelers kwamen. Bovendien vielen de resultaten in de laatste oefenwedstrijden tegen, waardoor er bij de buitenwereld toch wat twijfel heerst.

Volgens Het Nieuwsblad gaat Club zelfs een bijzonder moeilijk seizoen tegemoet. De krant plaatst Club Brugge namelijk op de vierde plaats in zijn pronostiek voor voetbalseizoen 2017-2018. “Vierde. Hoelang moet dát al geleden zijn, dat Club Brugge in deze pronostiek buiten de top drie is gevallen”, klinkt het bij de krant.

“De verwachtingen in het jaar na Michel Preud’homme zijn relatief laag. Kampioen worden is het doel, maar niemand die het even hard zal roepen als de afgelopen jaren. Daarvoor is er nog te veel onzekerheid. Onzekerheid die er komt door het onbekende. Het nieuwe Club speelt een secuur passingspel, maar raakt voorlopig maar moeilijk tot goede kansen.” Opmerkelijk: ook in Sport/Voetbalmagazine zien ze Leko en zijn manschappen op de vierde stek stranden.

In de laatste 24 seizoenen eindigde Blauw-Zwart slechts twee keer buiten de top 3. In 2007 werd Club onder leiding van Čedomir Janevski zesde, in 2011 onder leiding van Adrie Koster vierde.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.