Geen Izquierdo tegen Sporting Lokeren, maar dat maakte de Colombiaan zaterdagnacht goed

José Izquierdo (Club Brugge - Zulte Waregem)

31 juli 2017 06:00 - José Izquierdo moest op Daknam 90 minuten lang toekijken hoe zijn ploegmaats met 0-4 wonnen van Sporting Lokeren. In de heenmatch van de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Başakşehir kreeg onze Gouden Schoen nog een invalbeurt van een half uur, maar kon hij niets bijbrengen. 

Wanneer Izquierdo een tijd aan de kant gestaan heeft, haalt hij zelden meteen zijn beste niveau in de eerstvolgende wedstrijd. En dat beseft onze 25-jarige flankaanvaller als geen ander. Bij gebrek aan competitieminuten trok Joske na de ruime overwinning op Lokeren dan ook nog richting het Jan Breydelstadion.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat ons goudhaantje in de nacht van zaterdag op zondag nog een uurtje ging lopen op de loopband. Op die manier wil de vleugelspits zijn gebrek aan speelminuten compenseren. Door interlandverplichtingen vatte Izquierdo de voorbereiding later aan dan zijn ploegmaats, maar die achterstand maakt hij stilaan goed. Mogelijk zien we hem woensdag tegen Istanbul Başakşehir opnieuw aan het werk.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.