Gemengde reacties bij fans op komst Perbet: “Hein zal het zich beklagen”

Club-fans verwelkomen Ivan Leko op training met spandoek

02 juli 2017 02:43 - Club Brugge verzekerde zich zaterdag van de diensten van Jérémy Perbet. De komst van de spits blijkt controversieel. Enerzijds zien velen hem graag komen omwille van zijn ongeëvenaarde torinstinct, anderen twijfelen dan weer omdat hij bij AA Gent niet helemaal slaagde en omdat Perbet met zijn 32 jaar niet meer van de jongste is.

Op Twitter zijn de meningen dan ook verdeeld. Een overzicht:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.