Goed nieuws voor Club Brugge: ook deze sterkhouder traint opnieuw met de groep

Claudemir en Diaby

08 juli 2017 09:06 - De oefenstage in het Nederlandse Garderen zit er zo goed als helemaal op voor Club Brugge. Zaterdag staat er nog een oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren op het programma, maar later dit weekend keert blauw-zwart terug naar België.

Helemaal op het einde van de stage was er wel nog goed nieuws voor Abdoulay Diaby. Onze aanvaller mocht na heel wat loopsessies opnieuw aansluiten bij de groep. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Onze snelle aanvaller is zo goed als helemaal terug nadat hij zowat zijn volledig vorig seizoen in rook zag opgaan door een vervelende blessure. Diaby zal nu rustig opbouwen en binnenkort opnieuw speelminuten maken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.