Goed nieuws voor Helibelton Palacios

Helibelton Palacios (Club Brugge - AZ)

31 juli 2017 13:47 - Club Brugge won afgelopen zaterdag met ruime 0-4 cijfers op het veld van Sporting Lokeren. Het enige minpunt was de vroege uitsluiting van Helibelton Palacios na een duwfout op de doorgebroken Guus Hupperts. 

Hoewel Lior Refaelov nog in de buurt liep en Palacios dus niet de laatste man was, toonde scheidsrechter Sébastien Delferrière geen genade. Op het halfuur moest onze 24-jarige Colombiaan dan ook al de kleedkamers opzoeken.

Het Bondsparket heeft intussen beslist dat Palacios geen extra schorsing krijgt. “Uitsluiting voldoende”, klinkt het klaar en duidelijk op Twitter. In de thuismatch van zondag tegen Eupen kan Ivan Leko dus opnieuw een beroep doen op zijn rechtsachter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.