Harde kritiek voor Horvath: “Geen niveau voor Club Brugge”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

29 juli 2017 02:30 - Terwijl de Brugse verdedigers dezer dagen heel wat kritiek moesten slikken na het 3-3 gelijkspel tegen Istanbul Başakşehir, gooit Jan Ceulemans het over een andere boeg. Zo komt ons Club-icoon met een opmerkelijke analyse. 

Volgens Caje is de nieuwe nummer één van Blauw-Zwart nog niet klaar voor een Belgische topclub. “Ik vind Horvath nog geen niveau Club Brugge”, vertelt hij klaar en duidelijk aan Het Nieuwsblad. Ex-doelman Geert De Vlieger kan zich wel vinden in de kritiek van de inmiddels zestigjarige Gouden Schoen: “Hij mist ervaring, dan maak je fouten.”

Ook Elton Acolatse – nochtans één van de smaakmakers in de voorbereiding – is volgens Ceulemans te licht voor Blauw-Zwart. “Club Brugge is iets anders dan Westerlo. Ik heb Acolatse er vaak zien spelen, net als Ganvoula. Ik dacht dat Club en Anderlecht die gasten meteen gingen uitlenen. Leko heeft meer kwaliteit nodig, dat is duidelijk. Die 0 op 18 in de Champions League zei ook wel iets.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.