Hilariteit alom bij Club-fans omdat Cercle Brugge kleedkamerkleuren moet aanpassen

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

19 juli 2017 09:59 - Begin dit jaar belandde Cercle Brugge officieel in handen van AS Monaco. De Franse landskampioen zal het voortbestaan van de Vereniging waarborgen, maar ons kleine broertje moet voortaan dus ook naar de pijpen van de Monegasken dansen. En dat zorgt voor de nodige hilariteit. 

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Cercle Brugge op vraag van AS Monaco zijn kleedkamer in het Jan Breydelstadion rood en wit geschilderd heeft. Vooral de reden daarvoor werkt serieus op de lachspieren.

“De Vereniging heeft intussen vijf huurspelers van zijn Franse partner in de rangen. Om die spelers zo goed mogelijk te laten acclimatiseren, en hen ook al te laten wennen aan de kleedkamer in het Stade Louis II in Monaco, werd de rode en witte verf bovengehaald. Eén ding is duidelijk: Cercle Brugge is meer dan ooit het adoptiekind van Monaco”, klinkt het in de krant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.