‘Immers heeft droomtransfer helemaal beet’

Simons - Claudemir - Immers - Vossen

03 juli 2017 14:47 - De mercato verloopt voorlopig voorspoedig voor Club Brugge. In vergelijking met vorig seizoen lopen er al acht nieuwe spelers rond in Jan Breydel en daarnaast werden ook enkele overbodige spelers van de hand gedaan. De enige onvoorziene vertrekker was Lex Immers.

Het contract van de Nederlander werd onverwacht ontbonden omdat hij omwille van familiale redenen dichter bij huis wilde gaan voetballen. Al snel wisten een aantal media dat een terugkeer naar ADO Den Haag, de club waar Immers doorbrak en die hij nog altijd in zijn hart draagt, in de maak was.

Volgens Omroep West heeft Immers zijn gedroomde transfer nu ook beet. Hij zou maandagavond een contract tekenen dat hem voor twee jaar aan ADO bindt. In de vijf jaar sinds zijn vertrek daar speelde Immers behalve Club ook voor Feyenoord en Cardiff City.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.