‘Izquierdo strijkt snel weer neer bij Club Brugge’

José Izquierdo neemt een selfie

01 juli 2017 06:45 - Terwijl German Mera en de internationals Ethan Horvath, Lior Refaelov, Dorin Rotariu en Carlos Strandberg vrijdag opnieuw aansloten bij Club Brugge nadat ze de eerste twee weken van de voorbereiding misten, bleef José Izquierdo als enige nog afwezig. Sommigen verwachtten zelfs dat de Gouden Schoen helemaal niet meer zou terugkeren naar Club.

Dat heeft natuurlijk alles te maken met zijn nakende transfer, want Izquierdo zou nu ook naar West Ham United kunnen. Maar zover is het nog lang niet en dus keert de Colombiaan toch snel terug naar Club.

Het Laatste Nieuws weet dat Izquierdo zondag gewoon mee op stage vertrekt naar Garderen. “De Colombiaan genoot net als de andere internationals van extra vakantie, maar zal in afwachting van zijn transfer toch meetrainen. Kwestie van toch ietwat in vorm te zijn voor zijn nieuwe club”, schrijft de krant.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.