Izquierdo zorgt voor opschudding in FIFA: “Nooit meegemaakt in eender welke versie van het spel”

Izquierdo is razendsnel in FIFA

07 juli 2017 18:55 - José Izquierdo is in het echte leven hoogstwaarschijnlijk aan zijn laatste weken bij Club Brugge bezig, want de Gouden Schoen lonkt al maandenlang naar een lucratieve transfer en in tegenstelling tot een jaar geleden is Club nu ook bereid om hem te laten vertrekken. Maar in FIFA 17 kan je nog wat langer van Izquierdo in een Blauw-Zwart shirt genieten.

En zeker in Ultimate Team blijkt de Colombiaan van goudwaarde te zijn. De Team of the Season-card van Joske maakt immers ophef omwille van zijn bijzondere stats. Een totale rating van 87 lijkt nu ook weer niet zo uitzonderlijk te zijn, maar met 99 voor snelheid kan niemand Izquierdo bijhouden. Bovendien kreeg hij ook nog eens 99 voor uithoudingsvermogen, waardoor hij de volledige wedstrijd zijn topsnelheid kan aanhouden. “Nog nooit meegemaakt”, stelt één verblufte YouTuber alvast.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.