Kan Club toch nog op de flitsen van Izquierdo rekenen tegen Başakşehir? Leko geeft antwoord

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

22 juli 2017 01:00 - Club Brugge heeft zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen vrijdagavond beëindigd met een 0-2 nederlaag tegen Athletic Bilbao. De totale balans is: vier overwinningen, drie nederlagen en één gelijkspel. Maar misschien maakt Ivan Leko woensdag wel gebruik van een geheim wapen…

“José Izquierdo was belangrijk voor Club en hij kan dat nog altijd zijn”, verduidelijkt de Kroatische coach. “Er zijn afspraken met hem gemaakt en hij volgde een individueel programma.” De Gouden Schoen bleef tegen Bilbao echter niet aan de kant vanwege ‘transferitis’.

“De laatste vier dagen heeft Izquierdo goed getraind, maar voor de Brugse Metten was hij niet wedstrijdfit”, oordeelt Leko op de officiële website. “Wie weet woensdag wel? Al start ik wel enkel met spelers die honderd procent fit zijn”, voegt de 39-jarige trainer eraan toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.