Kiest Claudemir voor lucratieve transfer?

Claudemir inworp (Club Brugge - Charleroi)

14 juli 2017 07:30 - Club Brugge heeft op dit moment een kern van maar liefst 34-spelers en dus zullen er nog heel wat manschappen naar de uitgang begeleid worden. Denk hierbij aan jongens als José Izquierdo, Tomás Pina, Ricardo van Rhijn, Ludovic Butelle, Bjorn Engels en Carlos Strandberg (uitleenbeurt). Al is er ook belangstelling voor andere spelers van Blauw-Zwart.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Claudemir interesse geniet van Al-Ahli. Een transfer naar de club uit de Verenigde Arabische Emiraten zou voor de 29-jarige Braziliaan vooral op financieel vlak een serieuze vooruitgang zijn.

Toch is het niet zeker dat de centrale middenvelder de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. Claudemir speelde zich eind vorig seizoen nog in de kijker en heeft in de kleedkamer altijd al een belangrijke rol gespeeld.

De speler en zijn entourage wachten voorlopig af alvorens een definitieve beslissing te nemen over het aanbod. Komend seizoen zou Claudemir bij Club in de balans liggen met Marvelous Nakamba en in mindere mate Timmy Simons.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.