‘KRC Genk wil Bruggeling wegplukken uit Jan Breydel’

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

19 juli 2017 06:00 - Thomas Buffel was ei zo na een speler van Club Brugge, maar voor zijn tweeling vond de middenvelder van KRC Genk het beter om in de Luminus Arena te blijven voetballen. Nu klopt Racing Genk op zijn beurt aan voor een speler van Blauw-Zwart. 

Ricardo van Rhijn heeft geen toekomst meer op Jan Breydel en mag andere oorden opzoeken. De 26-jarige Nederlander heeft zowel Nederlandse als Belgische opties. In de Jupiler Pro League kan hij volgens Het Nieuwsblad bij KRC Genk terecht.

De Limburgers hebben dringend nood aan een nieuwe rechtsback, aangezien Timothy Castagne naar Atalanta verkaste en nieuwkomer Joakim Maehle de competitiestart mist. Charleroi-rechtsback Clinton Mata werd ook al genoemd, maar hij kost meer dan drie miljoen euro.

Of Van Rhijn oren heeft naar een avontuur met landgenoot Albert Stuivenberg is nog maar de vraag. De manier van verdedigen in België is hem immers niet op het lijf geschreven. Daarnaast is het twijfelachtig of Club bereid is om zijn rechtsachter naar een concurrent te laten vertrekken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.