Kritiek op Perbet na debuut: “Hein krijgt voorlopig gelijk”

Jérémy Perbet in actie (Club Brugge - AZ)

27 juli 2017 10:20 - Jérémy Perbet kreeg tegen Istanbul Basaksehir ietwat verrassend de voorkeur op Jelle Vossen en maakte zo meteen zijn officiële debuut voor Club Brugge. De Fransman werkte hard, maar was toch onzichtbaar in het aanvalsspel en kreeg in de zestien meter geen enkele bruikbare bal.

“Jérémy Perbet liep zich tijdens zijn eerste officiële wedstrijd voor Club te pletter en zat vol goede bedoelingen, maar hij raakte nauwelijks een bal goed”, zag Het Nieuwsblad. “Zou Hein Vanhaezebrouck dan toch gelijk krijgen? Perbet mocht weg bij AA Gent, want u weet wel: “Perbet scoort, maar voor het overige is het te weinig.” Gisteren helaas opnieuw.”

“Perbet is en blijft een nuttige spits die zijn waarde al ontelbare keren bewezen heeft bij andere clubs, maar in matchen als die van gisteren blijft er niet veel over als de Fransman niet scoort. Een echte bedreiging voor een topfitte Vossen of Wesley is de zomeraanwinst dus (nog) niet.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.