Leko blikt vooruit op Basaksehir: “Dat zegt wel veel”

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

22 juli 2017 09:50 - Club Brugge heeft zijn voorbereiding afgesloten met een derde nederlaag. Na Waasland-Beveren en AZ bleek ook Athletic Bilbao te sterk. Met een 0-2-nederlaag werd er helaas geen vertrouwen getankt voor de belangrijke partij tegen Istanbul Basaksehir van woensdag.

Al was Ivan Leko nog vrij tevreden met het spel van zijn ploeg. “We zoeken nog naar evenwicht in de ploeg en missen nog enkele profielen. Ik heb wel progressie gezien in ons voetbal. We hebben het volste vertrouwen in wat we doen. De nederlaag tegen Bilbao moeten we accepteren en er de juiste lessen uit trekken. Ondanks het resultaat heb ik een goed gevoel”, vertelt hij aan Sporza.

Dat goede gevoel zal woensdag ook nodig zijn, want Basaksehir belooft een zware dobber te worden. “Een goeie ploeg, anders word je niet tweede in Turkije. Het zegt ook veel als je ziet welke spelers zij kunnen halen. Maar we hebben een kans. Wij willen het tempo bepalen en een goed resultaat neerzetten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.