Leko geeft publiekslieveling Club Brugge niet op: “Hij maakt zeker deel uit van mijn plannen”

Ivan Leko met fluitje

08 juli 2017 09:01 - Ivan Leko staat nu al enkele weken aan het roer bij Club Brugge. Dat wil zeggen dat de Kroaat een steeds beter beeld van zijn spelersgroep begint te krijgen. Zo gaat onze trainer er bijvoorbeeld van uit dat Lior Refaelov nog steeds van goudwaarde kan zijn voor de ploeg.

“Hij maakt zeker deel uit van mijn plannen”, zegt Leko over Refaelov in Het Laatste Nieuws. “Iemand die zo belangrijk was en kan zijn… We willen gewoon de beste Rafa zien.”

Leko rekent in de eerste plaats vooral op de flitsen van de Israëli. “Hij zal nooit een Makélélé, Kanté of Simons zijn, maar als hij fit is, is hij fantastisch. Met de bal is Refaelov dan wel een artiest, hij moet ook zonder bal discipline tonen en fit zijn”, besluit onze trainer.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.