Leko geeft toe: “Het is normaal dat er getwijfeld werd”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

30 juli 2017 07:51 - Ivan Leko pakte zaterdag zijn eerste officiële zege als trainer van Club Brugge. In Lokeren pakte zijn ploeg al heel snel een veilige 0-3-voorsprong, die het ondanks een rode kaart voor Palacios na een halfuur zelfs kon uitbreiden tot 0-4. Een flinke opsteker voor de coach, op wie de kritiek de voorbije dagen toegenomen was.

“Na zes weken hard werken heb je ook resultaten nodig en dat is vandaag ook gebeurd. We zijn aan het begin van iets en zullen nog vaak ups en downs hebben, maar dit geeft in elk geval een boost. Soms nemen we nog te veel risico’s, dus daar moeten we nog aan werken”, aldus Leko op de officiële Clubsite.

“Het is normaal dat er de voorbije weken twijfel was: een trainer met een blanco cv die aan de slag moet met veel jonge spelers, dan is het normaal dat er vragen gesteld worden. Maar we weten perfect waar we mee bezig zijn.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.