Leko is tevreden: “Elke dag worden we beter”

Ivan Leko perfect

02 juli 2017 02:47 - Club Brugge won zaterdag in Torhout ‘slechts’ met 0-2, maar speelde toch een prima partij. Het liet enkel een resem kansen liggen waardoor de score niet hoger opliep, maar verder was Ivan Leko bijzonder tevreden over wat zijn ploeg liet zien.

“We hebben nu twee weken voorbereiding achter de rug en na deze oefenwedstrijd tegen KM Torhout houd ik een goed gevoel over. Er werd veel druk gezet, ik zag automatismen, een goede mentaliteit en kwalitatief voetbal. Jammer genoeg konden we slechts twee keer scoren. Maar dat is niet het belangrijkste”, reageert de trainer op de officiële website. Hier kan je ook de beelden van zijn reactie zien.

“Het belangrijkste was de zaken terugzien van op de trainingen. Daarom ben ik blij. Er zijn een pak nieuwe spelers en een nieuwe trainer met nieuwe ideeën en een nieuwe filosofie. Ik zie marge voor progressie en de wil om nog nieuwe zaken te leren. Elke dag worden we beter. Hier is kwaliteit aanwezig, de mentaliteit zit goed en dat is belangrijk. Ik wil graag collectief voetbal zien, een ploeg die oplossingen zoekt en met veel beweging speelt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.