Leko komt met slecht nieuws over Poulain

Benoît Poulain (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

22 juli 2017 00:30 - Club Brugge sloot zijn voorbereiding af met een 0-2 nederlaag tegen Athletic Bilbao. Blauw-Zwart was de evenknie van de Spaanse subtopper, maar kreeg een lesje in efficiëntie van Raul Garcia & co. De blessure van Benoît Poulain was echter het grootste minpunt aan de oefenpot tegen de Basken.

Poulain is op Jan Breydel uitgegroeid tot een vaste waarde in de defensie, maar geregeld moet de 29-jarige Fransman afhaken vanwege een kwetsuur. Met het oog op de belangrijke derde voorronde in de Champions League komt zijn letsel deze keer wel erg ongelegen. Even voor de pauze moest Poulain erbij gaan zitten. De centrale verdediger kon niet meer verder en zocht nog voor het rustsignaal de kleedkamers op.

Ivan Leko had er na afloop alleszins geen goed oog in. “Wat Poulain betreft, ziet het er niet zo goed uit. Hij heeft een blessure aan de adductoren. Jammer voor hem. Hij is een voorbeeld in alles. Hij heeft alle trainingen meegedaan, hij staat er telkens met een positieve mentaliteit. Dit is jammer voor hem en voor de ploeg. Of hij woensdag zal spelen? Dat zien we dan wel”, besluit onze coach op de officiële website.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.