Leko laat zich uit over speelkansen Vanaken: “De beste ploeg speelde”

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

27 juli 2017 10:24 - Ivan Leko koos tegen Basaksehir op Engels en Perbet na voor dezelfde elf als in de Brugse Metten en dat betekende dat Hans Vanaken opnieuw tevreden moest zijn met een plaatsje op de bank. De spelmaker mocht pas in het slotkwartier opdraven en dat is toch wel opvallend, zeker omdat Club vooral in de tweede helft moeilijk aan voetballen kwam.

Ivan Leko blijft echter volledig achter zijn keuze staan. “Refaelov deed het goed, net zoals de hele rechterflank. We zullen Hans zeker nog gebruiken, maar nu speelde de beste ploeg die ik kon opstellen”, geeft de trainer aan in Het Laatste Nieuws.

Het is maar de vraag of dat al in de terugmatch zal zijn, waar Club een bijzonder moeilijke opdracht wacht. “Alles kan. Het wordt heel moeilijk, tegen een ploeg die de kwaliteiten heeft om de Champions League te bereiken. Maar we moeten erin geloven.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.