Leko rekent opnieuw op verguisde speler in Lokeren

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

28 juli 2017 16:01 - Zaterdag om 18u begint Club Brugge in Lokeren aan zijn seizoen in de Jupiler Pro League. Voor Ivan Leko wordt het na zijn debuut in de Champions League zijn vuurdoop in de competitie, en dat geldt ook voor een aantal spelers.

Leko neemt 20 spelers mee naar Daknam. Daarbij drie zomeraanwinsten: Marvelous Nakamba, Emmanuel Dennis en Jérémy Perbet. Dat betekent dat in vergelijking met de kern voor Basaksehir Jordi Vanlerberghe afvalt. Zijn vervanger is een opvallende naam: Anthony Limbombe.

De flankaanvaller werd aanvankelijk door Leko genegeerd omdat hij onvoldoende zijn verdedigende taken uitvoerde, maar heeft zich dus opnieuw in de gratie van de coach gewerkt. Benoit Poulain en Wesley Moraes zijn nog altijd niet fit, terwjil Diaby, Rotariu en Cools opnieuw naast de kern vallen.

Selectie Lokeren – Club Brugge

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers: Palacios, Engels, Mechele, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Vormer, Nakamba en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Vossen, Izquierdo, Vlietinck, Dennis, Perbet en Limbombe

Niet in selectie

Butelle, Poulain, Mera, Cools, Masovic, McGree, Vanlerberghe, Wesley, Diaby, Strandberg, Rotariu, Acolatse

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.