Leko spreekt klare taal over ambities met Club Brugge

Jordi Vanlerberghe en Ivan Leko

19 juli 2017 06:30 - Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op de wedstrijd tegen Istanbul Başakşehir. Binnen 7 dagen staat de heenmatch in de derde voorronde van de Champions League immers al op het programma. Drie dagen later volgt de competitiestart met een uitmatch bij Sporting Lokeren. 

Club won zijn eerste vier oefenwedstrijden overtuigend, maar stelde vervolgens teleur in de verloren matchen tegen Waasland-Beveren (0-2) en AZ (1-3). “Of we klaar zijn? Dat zullen we moeten zien. Ik zie dat de wil aanwezig is en dat is het belangrijkste. Met veel passie, inzet en mentaliteit zullen we er alles aan doen om week na week te winnen”, vertelt Ivan Leko aan HLN.

Over zijn ambities met Blauw-Zwart is de 39-jarige Kroaat duidelijk. “We willen op het einde van de rit kampioen worden, maar nu is het vooral zaak om dag na dag sterker te worden. Club Brugge is de grootste club van België en dus moet de titel pakken ook dit jaar opnieuw ons hoofddoel zijn.”

Voorzitter Bart Verhaeghe sluit zich daarbij aan. “We zijn een topploeg, die net als elk seizoen op drie fronten wil meestrijden. Dit betekent dat we kampioen willen worden, Europees zo ver mogelijk willen komen en ook in de bekerfinale willen staan. We hebben een spelerspotentieel om dat te doen en de transferperiode is nog niet voorbij. We zullen ons in de loop van de volgende weken nog versterken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.