‘Leko verliest een week voor belangrijke opdracht nog een titularis’

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

17 juli 2017 06:37 - Club Brugge verwachtte deze zomer het vertrek van enkele titularissen, maar voorlopig heeft nog geen enkele speler een stap hogerop gezet. Een week voor de belangrijke clash met Istanbul Basaksehir in de voorrondes van de Champions League dreigt Ivan Leko nu toch een belangrijke pion te verliezen.

Volgens Bild heeft Hamburg zich immers gemeld voor Stefano Denswil. De Duitsers zoeken nog twee centrale verdedigers en zien in Denswil een belangrijke kandidaat. De eerste gesprekken zouden al achter de rug zijn, volgens de Duitse krant zou de Nederlander 7 miljoen euro moeten kosten.

Denswil zelf zou volgens Het Nieuwsblad open staan voor een transfer, maar wil niet met Hamburg onderhandelen alvorens er een akkoord is op clubniveau. Dat zou er wel eens snel kunnen zijn, want technisch directeur Jens Todt van Hamburg vertelde dat hij zijn kern compleet wil hebben voor de ploeg op 22 juli op stage vertrekt.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.