Leko weet exact wat voor speler Club Brugge nog moet halen: “Dat hebben we nog nodig”

Edward Still en Ivan Leko

08 juli 2017 12:43 - Club Brugge haalde in het tussenseizoen al acht nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion. Dat is niet weinig, maar wellicht haalt blauw-zwart binnenkort nog vers bloed binnen.

Zo weet Ivan Leko exact wat voor speler hij er nog bij wil. “Over Izquierdo zijn er afspraken gemaakt. En dus is er voor hem geen hoofdrol weggelegd. Als we nog één iets zouden nodig hebben, dan is het iemand die zijn klasse en creativiteit kan vervangen”, zegt Leko in Het Laatste Nieuws.

“Hij was zó belangrijk dat dit niet gemakkelijk wordt. Dennis doet het goed op links, maar hij speelde vorig seizoen in een competitie zonder druk. We mogen niet verwachten dat hij Izquierdo meteen kan doen vergeten.”

“Iemand met kwaliteiten en statistieken, dat hebben we nog nodig. Niet per se een linkerflank. Dat kan ook een nummer tien zijn of iemand die op meerdere posities kan spelen”, besluit de Kroaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.