Mannaert bevestigt opmerkelijk gerucht: “Gesprek gehad met Anderlecht”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

16 juli 2017 11:58 - In januari 2011 streek Vincent Mannaert neer op Jan Breydel en intussen vormt hij al bijna zes jaar een duo met voorzitter Bart Verhaeghe. Wat weinigen weten, is dat onze algemeen manager als jeugdspeler nog uitkwam voor Anderlecht. En ook als niet-voetballer had RSCA interesse in de kwaliteiten van Mannaert. 

Mannaert is dezer dagen niet meer weg te denken bij Blauw-Zwart, maar zijn carrière had er ook helemaal anders kunnen uitzien. Zo had de gewezen CEO van Zulte Waregem ooit de kans om bij aartsrivaal Anderlecht aan de slag te gaan.

“Een contract heb ik toen niet getekend, maar voor ik bij Zulte Waregem begon, heb ik inderdaad gepraat met Anderlecht. Herman Van Holsbeeck zag wel iets in mij. We hadden een babbel, maar ik voelde mij er nog niet klaar voor”, vertelt Mannaert aan Puskas.

Als hij in de toekomst dezelfde aanbieding zou krijgen, zou hij Anderlecht opnieuw wandelen sturen. “Als Van Holsbeeck straks belt voor zijn opvolging? Dan zal ik hem een lijstje met een paar namen bezorgen. Maar mijn naam zal er niet op staan. Van de ene topclub overstappen naar de andere, dat vind ik not done.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.