Mannaert legt haarfijn uit waarom Club voor Leko koos: “Dat zijn adelbrieven”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

28 juli 2017 06:52 - Toen Club Brugge deze zomer Ivan Leko aanstelde als trainer van Club Brugge, riep dat bij de buitenwereld heel wat twijfels op. Na enkele mindere resultaten in de voorbereiding en het gelijkspel tegen Basaksehir in de Champions League zijn die allesbehalve weg. Maar Vincent Mannaert blijft achter zijn keuze voor de Kroaat staan.

“We (Mannaert en Bart Verhaeghe, nvdr) zijn allebei overtuigd van het voétbalverhaal dat Ivan brengt. Plus, in januari hebben wij Mechele, Bolingoli en Bruzzese uitgeleend aan Sint-Truiden. Zes maanden later waren we best wel onder de indruk van de evolutie die Mechele had doorgemaakt en namen we hem terug, én is Bolingoli verkocht aan Rapid Wien, toch niet zómaar een club. Voorts, zeg mij eens hoelang het geleden is dat Anderlecht een speler haalde in Sint-Truiden?”, legt de CEO uit in Het Nieuwsblad.

“En wanneer heeft Sint-Truiden nog eens een speler kunnen verkopen aan een club uit de Ligue 1 (Stef Peeters naar Caen, nvdr)? Mechele, Bolingoli, Gerkens, Peeters: dat zijn al viér jongens die onder Leko geëvolueerd zijn. Dat zijn adelbrieven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.