Mechele verbaasd over basisplaats: “Niet verwacht zoveel te spelen”

Brandon Mechele (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

30 juli 2017 08:14 - Brandon Mechele beleefde woensdag tegen Basaksehir nog een ongelukkige avond die hem heel wat kritiek opleverde, maar dat maakte hij tegen Lokeren goed. De verdediger kopte op hoekschop al heel vroeg in de wedstrijd de 0-1 binnen en effende zo het pad voor een vlotte zege op Daknam.

De 24-jarige verdediger kon niet anders dan tevreden zijn, al was het maar omdat hij opnieuw in de basis stond. “Ik had een goede voorbereiding, maar ik had echt niet verwacht dat ik zoveel zou spelen. Maar ik had er wel vertrouwen in”, geeft Mechele toe op de website van Club.

Door al samengewerkt te hebben met Ivan Leko heeft Mechele op tactisch vlak een streepje voor op zijn ploegmaats. “Ik heb dit systeem al vaker gespeeld van bij mijn periode bij STVV, maar de ploeg moet het natuurlijk ook onder de knie krijgen. Iedereen moet weten waar hij moet lopen en waar de ruimtes zijn. Daarom trainen we er veel op en wordt het spel iedere wedstrijd beter en beter. Op training probeer ik de verdedigers wel wat tips te geven. Over positiespel, opendraaien, enzovoort.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.