Moet Club Brugge zich zorgen maken? “Dat helpt Leko natuurlijk niet”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

22 juli 2017 09:43 - Woensdag moet Club Brugge al voor het eerst dit seizoen aan de bak in een officiële wedstrijd en het is meteen een belangrijke. In het kader van de Champions League komt Istanbul Basaksehir op bezoek. De buitenwereld lijkt zich echter zorgen te maken na vier oefenwedstrijden zonder zege.

Ook Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, is ongerust. “Waar ze zich bij Club zorgen over mogen maken, is dat er amper een dikke week voor de start van de belangrijke Champions League-voorronde nog geen type-elftal staat. Terwijl je daar nu toch stilaan naartoe moet”, stelt hij.

Die onduidelijkheid heeft volgens Sys te maken met het aanslepen van de uitgaande transfers van Club. “Er bestaat nog veel onduidelijkheid rond enkele sleutelspelers: wat met Engels, Izquierdo en Denswil? Ze mogen of willen weg, maar ze lopen er nog allemaal rond. Dat helpt Leko natuurlijk niet in zijn zoektocht.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.