“Neen, ik heb geen telefoontje van Bart Verhaeghe gehad”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

04 juli 2017 16:00 - Een kleine maand geleden verraste Club Brugge vriend en vijand door Ivan Leko aan te stellen als nieuwe hoofdcoach. In de zoektocht naar een geschikte opvolger voor Michel Preud’homme passeerden ook de namen van onder meer Francky Dury, Felice Mazzu, Peter Maes, Frank de Boer, Ståle Solbakken en Willy Sagnol de revue.

Bepaalde media linkten zelfs Yannick Ferrera aan een overgang naar Jan Breydel. Als leerling en voormalig assistent van Preud’homme was hij weliswaar een plausibele kandidaat, maar de trainer van KV Mechelen ontkent dat hij ooit gecontacteerd werd door Blauw-Zwart.

“Een telefoontje vanuit Club Brugge, dat een trainer zocht, zat er niet tussen. Ze hebben niet gepolst neen. Al heb ik het nummer van Bart Verhaeghe niet, en voor een onbekend nummer neem ik sowieso niet op”, aldus Yannick Ferrera tegenover Gazet van Antwerpen. De 36-jarige coach zal komend seizoen opnieuw proberen om Malinwa een Play-Off 1 ticket te schenken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.