OFFICIEEL: Claudemir neemt met deze woorden afscheid van Club Brugge

Claudemir (Club Brugge - Anderlecht)

18 juli 2017 16:14 - Club Brugge heeft op dit moment een erg ruime spelerskern en dus mogen enkele spelers zoals Tomás Pina en Ricardo van Rhijn op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Claudemir moest daarentegen niet weg, maar stemde in met een exotisch avontuur richting het Midden-Oosten. De Braziliaan speelde in 2,5 seizoenen 88 matchen voor Club en was daarin goed voor 4 goals en 13 assists. 

Zoals vanmorgen reeds aangekondigd op BlauwZwartFans, is Claudemir niet langer een speler van Club Brugge. “Claudemir vertrekt naar Al-Ahli FC. Daarover bereikten beide clubs en speler vandaag een princiepsakkoord”, klinkt de uitleg op de officiële website. “Claudemir speelt sinds 2015 voor Club Brugge, dat hem overnam van FC Kopenhagen. Bij Club won Claudemir de Supercup, de Beker van België en de landstitel. De Braziliaan had nog een contract tot medio 2019 bij Blauw-Zwart.”

Claudemir had het erg naar zijn zin op Jan Breydel en zal Club dan ook missen. “Ik wil iedereen bij Club Brugge bedanken voor de voorbije jaren. Ik heb van ieder moment genoten en kijk met veel plezier terug op mijn tijd hier. De aanbieding van Al-Ahli kon ik – zeker op mijn leeftijd – niet laten liggen, maar ik zal Club van nabij blijven volgen.” Na het afleggen van zijn medische testen tekent Claudemir een contract bij Al-Ahli. Morgen reist hij af naar hun oefenstage in Oostenrijk. Ook langs inkomende zijde is er officieel transfernieuws.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.