OFFICIEEL: Club Brugge laat opnieuw een speler naar Lommel vertrekken

Blue Army Flag Day 5 (Club Brugge - Zulte Waregem)

03 juli 2017 15:01 - Club Brugge vertrok zondag voor een week op stage naar Garderen en Ivan Leko moest daarbij heel wat jongeren teleurstellen. Omdat de kern veel te ruim is, moesten de trainees Lemoine, Verburgh, Lynen, Ito en Osei-Berkoe thuisblijven. Voor andere youngsters lijkt het dus al helemaal onmogelijk om een plaatsje in de A-kern te gaan veroveren.

Zij zoeken dan ook andere oorden op. Zo lijkt Pierre Fonkeu naar Engeland te verkassen, en tekende doelman Jarno De Smet enkele dagen geleden al een contract bij Lommel SK. En nu plukken de Limburgers, die vorig seizoen naar eerste amateurklasse degradeerden, nog een speler weg bij de beloften van Club.

Ook Jordan Renson verkast naar Lommel. De 21-jarige verdediger tekende voor twee jaar met optie, zo meldt de club. Renson was in 2015 overgekomen van Sint-Truiden, voor wie hij één wedstrijd in de Jupiler Pro League had gespeeld. Doorbreken bij Club lukte echter niet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.