OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met zomeraanwinst nummer 9

Vincent Mannaert (Club Brugge)

18 juli 2017 16:15 - Club Brugge is niet te stoppen tijdens deze zomermercato. Nadat eerder Mera, Acolatse, Masovic, Dennis, Hubert, Nakamba, Vanlerberghe en Perbet al neerstreken op Jan Breydel, is nu ook de langverwachte transfer van Riley McGree officieel bevestigd. 

Zoals vorige week reeds aangekondigd op BlauwZwartFans, mag McGree zich voortaan een speler van Club Brugge noemen. “Club bereikte een akkoord met Adelaide United over de onmiddellijke overgang van de 18-jarige Riley McGree. McGree tekent een contract voor 4 seizoenen bij Club Brugge”, klinkt de uitleg op de officiële website. “Riley is een jeugdproduct van Adelaide United. De linksvoetige, polyvalente middenvelder werd in 2016 nog kampioen in de Australische A-league met Adelaide United.”

“McGree, één van de grootste Australische talenten, speelde met zijn moederclub ook al in de AFC Champions League en werd recent voor het eerst geselecteerd voor de nationale ploeg van Australië met doelman Mathew Ryan.” Maak in onderstaande video kennis met de speelwijze van onze nieuwste aanwinst. Ook langs uitgaande zijde is er officieel transfernieuws.

Riley McGree naar Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.