OFFICIEEL: Club-verdediger heeft definitieve transfer beet

FCB tifo

21 juli 2017 12:07 - Club Brugge versterkte zich deze zomer al met maar liefst negen aanwinsten. De spelerskern wordt zo wel erg ruim en dus moeten andere jongens plaatsruimen, waaronder bijvoorbeeld Jean-Charles Castelletto.

Castelletto streek twee jaar geleden neer op Jan Breydel, maar kon zich nooit doorzetten bij Blauw-Zwart. In zijn eerste maanden bij Club kwam de 22-jarige Fransman 95 speelminuten in actie, maar daarna verkaste hij op uitleenbasis naar achtereenvolgens Moeskroen-Péruwelz en Red Star Paris. Bij beide huurclubs was hij titularis, maar een verlengd verblijf bleef uit.

Zoals donderdag aangekondigd, trekt Castelletto naar Stade Brest. De centrale verdediger verbindt zijn lot tot 2020 aan de Franse tweedeklasser, die vorig seizoen vierde eindigde in de Ligue 2.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.